Start Träning Träningsplanering Kurser Skoning Till salu Priser Foton Artiklar Gästbok

Hästar till salu

Móri från Nästansjö

Född 2004

E. Mökkur frá Varmalæk, elitpremierad för avkommor

Ee. Borgfjörd frá Hvanneyri

U. Dimma frá Stóradal (8,5 för tölt!)

Ue. Drafnar frá Akureyri

Móri  är en stor och högrest svart valack med trevliga rörelser.

Móri är en stor och högrest svart valack med trevliga rörelser. Han är lätthanterad och är mycket trevlig att rida. Han är under inridning och går fint i gångarterna, går fram överallt och är pigg och positiv. Móri har naturligt lätt för tölt och går redan upp till medeltempo med mycket bra takt.

60000:-

 

Silfri frá Álfhólahjáleigu

Född 2003

E: Vindur frá Álfhólahjáleigu

U: Tásla frá Álfhólahjáleigu

Silfri är en jättetrevlig femgångsvalack med ett härligt uttryck. Lätt i hantering och med en positiv inställning. Silfri är importerad och har haft en sommar i Sverige. Han har inte visat något tecken på eksem. Silfri är riden lite grann på island och jag arbetar nu vidare med honom här hemma. Han är trygg med ryttare och okomplicerad i arbetet. Han väljer helst tölt men visar alla gångarter.

Pris: 60000:-

 

Týr från Oviksfjällen

Född: 2003
E: Solfari från Oviksfjällen
U: Aria frá Stora Hofi
Ue. Stigur frá Kjartanstödum


Týr är en otroligt trevlig kille, han är ambitiös och arbetsglad. Týr och jag har jobbat med tölten under ett par månader och han har tagit träningen mycket bra. Hans tölt är taktfast och det finns massor av utvecklingspotential både i tempo och rörelser. Týr är mjuk i kroppen, välutbildad och lättriden.
Han går fint fram överallt och arbetar lika gärna på ridbana som i skogen och på vägar. Han är trevlig i all hantering. Týr är en lojal och ärlig häst som alltid gör sitt bästa och alltid försöker!
Hans mor Aria har lämnat flera fina avkommor, många av dessa finns i Norge, Tyr är den första inridna i Sverige, han har en treårig syster som är efter samma mamma, hon är vacker med
fina gångarter.
Týr står fn hemma hos sin ägare och uppfödare Astrid Edfalk men det går bra att även kontakta mig.